Lonely Socks - Vind de wederhelft van je paar

Terug naar de homepagina
It’s a pair 😏 ! You fancy each other Een sok die de liefde zoekt Een andere sok die de liefde zoekt

Because it socks to be alone!

Laat je sok niet alleen voor de rest van haar leven. Ga op zoek naar haar crush, haar grote liefde, een toffe gast, een maat die past.

Een paar maken, dat is het doel van deze app. Twee eenzame zolen bijeen brengen, wat voelt dat toch goed.

De app via de App Store downloaden De app via de Google Play Store downloaden

Eenvoudig in gebruik

Je hoeft enkel een foto van je vrijgezelle sok te nemen, een kleine beschrijving toe te voegen en "het is in de sjakosj". Vervolgens moet je op de inkomende verzoeken van andere sokken letten en zorgvuldig de toekomst van je trouwe enkele sok bepalen.

Het is eindelijk gedaan met al deze arme eenzame sokken, ook al is het maar voor een babbel met een andere kreative sokeigenaar.

Hoe werkt het?

Tjongen, wat een sokkelaar

Een geurtje aan, een gat te veel, dat is allemaal niet bepaald stof, dus waarom zou je je dat aandoen? Houd je maar beter katoen.

Als het profiel van een sok je niet interesseert, dan moet je gewoon even naar links swipen. Ten slotte hebben we nog een zee van keuzes in petto. Wie weet wat er nog uit de kast kan komen!

Je bent op maat gemaakt!

Eindelijk eentje die niet naast zijn schoenen loopt, waar je wel eens mee onder de wol zou willen kruipen, waar je het naadje van de kous wil van weten. Swipe het profiel dan naar rechts en als de gevoelens wederzijds zijn, dan zouden jullie wel eens een paar kunnen vormen.

Mening van onze gebruikers

Selena, 36 - 38 Sportieve sok

Met andere kousen moest ik vaak eerst de plooien glad strijken, maar sinds ik deze sok heb gevonden gaat alles echt moeiteloos.
De kousen van Selena, daar gaan we weer!

Katrien, 34 - 35 Samengesteld paar

Een kous vinden die op dezelfde golflengte zit als mijn lonely sock heeft mijn leven een sokkepit veranderd. Ik leef nu in totale symbiose met mijn omgeving.
De kousen van Katrien, nu nog gelukkiger dan vroeger!

Viktor, 40 - 42 Oude sok

Ik had niet gedacht na al die jaren nog een bejaarde sok te vinden. Heerlijk samen lekker warm genieten van het pensioen. Dank u Lonely Socks!
De kousen van Viktor, voor een rustige oude dag.

Achilles, 43 - 46 Strakke sok

Via Lonely Socks heb ik veel kousen ontmoet maar geen enkele ging zo uit zijn bolletje als mijn Rik.
De sokken van Achilles, liefde op het eerste gezicht.